Fundamenten - Versterken

...daar gaat het over in het *Funda.Mentalism Growth & Development Program van fundamentum.
Als ondernemer ben je - nog niet zo lang geleden of al een hele tijd in het verleden - gestart vol passie en overgave tot waar je vandaag staat. Héél succesvol, of misschien nét iets minder dan je zelf had gedacht/verwacht, maar zoals àlle ondernemers ben je sowieso gegroeid! En die groei is heel vaak 'organisch'. M.a.w. door vallen en opstaan, met af en toe een tip, vanuit je eigen perspectief en beïnvloed door omgeving, tijd, markt, privé...
Groeien is goed, maar scheefgroeien natuurlijk net iets minder. 
Want door al het harde werken, de vele ambities, de groeistrategie, de drive, de dynamiek met je team en collega's, ook de sh*t zo nu en dan, de brandjes te blussen... werken we vaak héél hard aan dit alles, maar vergeten we ook te bouwen aan onszelf! Daar is vaak geen tijd meer voor...
Dit zorgt er nu net voor dat we onbewust gaan scheefgroeien. 
Zoals dat bv. ook met je financiën zou gebeuren mocht je onvoldoende focus en richting geven aan je cijfers omdat je het te druk hebt met je klanten (want daarvoor doen we het tenslotte toch allemaal...). Daar heb je natuurlijk een goeie accountant voor ingehuurd, of een CFO om dat te fixen. 
Bekijk ons dan maar als de accountant of CFO voor je 'human Capital'!

Met het *Funda.Mentalism Growth & Development Program van fundamentum willen we met ondernemers (of het nu zaakvoerders, CxO's, (Sr.) managers, werknemers... zijn) meer aandacht leggen op de fundamenten. Van jezelf en je organisatie.
Als een fundamentalist ga je met extreme focus zorgen dat jij zelf ook klaar bent voor de toekomst. Alleen zo kan je datgene waar je jezelf zo hard voor inzet ook veel sterker blijven oppakken!
Bekijk het als zorgen voor jezelf, als een goede huisvader/of moeder... ;) zo kan je ook pas écht goed voor 'je kindje(s)' blijven zorgen...

"...Als u met kinderen reist, 
zet dan eerst zelf een masker op 
zodat u daarna uw kinderen kunt helpen..."
*Veiligheidsinstructie in het vliegtuig*

Het *Funda.Mentalism Growth & Development Program van fundamentum is dan ook dé ideale investering!  
Je besteedt het aan jezelf (en/of diegene die je belangrijk vindt) en hebt er levenslange return van. Bovendien zal met de juiste onderhoudende inspanningen het resultaat steeds groter worden. Het rendement breidt dus zelfs uit naar je andere investeringen! 
Hier kan je bankier niet tegenop! 

Bekijk het als personal/business coaching, een groeitraject, een development plan... 
Hoe je het ook bekijkt, als je beseft dat je dit nodig hebt (en ja... dat heb je! ;) ), dan is het *Funda.Mentalism Growth & Development Program van fundamentum zeker geschikt voor je.


Hoe pakken we dit aan?

We begrijpen dat je druk werkt aan die weg naar succes. 
Omdat we weten dat iedereen anders is, geloven we sterk in maatwerk. Geen autopilot dus. Wat voor je buur perfect werkt is niet noodzakelijk ook voor jou het geval!
fundamentum staat voor 'back to basics >< back to business' dus is dat hetgeen waar we samen naar gaan kijken, de basis. Pragmatisch en efficiënt maar uiteraard met je volle engagement er tegenaan. Zonder échte bereidwilligheid heeft het geen zin...
We stellen een programma op dat zich enkel richt op wat je nodig hebt om vanuit je persoonlijk vermogen - je vaardigheden - sneller, daadkrachtiger en duurzamer te werken naar je succes.

Dé doelstelling blijft voor fundamentum dat we erin geloven dat we kennis moeten delen om elkaar te versterken, gericht op een (ver)sterk(t)e basis en met focus op toepasbaarheid in de praktijk.

fundamentum - building the basics

Andere programma's van fundamentum...

Back to Top