Pragmatisch - Verbeteren

...daar gaat het vooral om in het *Pragma.Tics Coaching Program van fundamentum.
In je business, gericht op onmiddellijke toepasbaarheid, gaan we samen bekijken waar je tegenaan loopt.  Zoals beslissingen die je uitstelt omdat het niet onmiddellijk je meest vertrouwde thema is, buiten je comfort zone ligt, té belangrijk om snel overheen te gaan, you name it! 
Hét uitgangspunt hierbij is dat je beseft dat je niet alles kan weten - en dat ook niet hoeft - echter een 'second opinion' je noodzakelijk lijkt. Je wil dus constant verbeteren aan je organisatie, jezelf, je team, je klantenbeleving, je processen, ...
Bekijk het als een business coaching, een freelance tijdelijke assistent, een mentor, een hulplijn... 

Hoe pakken we dit aan?

Omdat we weten dat iedereen anders is, geloven we sterk in maatwerk. Geen autopilot dus, wat voor je buur perfect werkt is niet noodzakelijk ook voor jou het geval!
We begrijpen dat je druk werkt aan die weg naar succes. Dus verwachten we niet dat je veel ruimte vrij hebt in je agenda. Daarom vertrekken we graag vanuit de eenvoud en zien we een vakje in je planning van 3 uur per maand als kleine inspanning die je levert om met ons aan de slag te gaan. 
Tijdens die 3 uur gaan we samen door de topics waar je onze input wil. Daarmee gaan we dan aan de slag, elke maand opnieuw, gedurende minstens 12 maanden. Ondertussen brengen wij inzichten, tips & trics, to-do's, oplossingen, contacten, ... die je helpen om sneller, daadkrachtiger en duurzamer te werken tot succes.
Zoals gezegd, dit is het basisprincipe. Afhankelijk van je noden en wensen kan een maatwerk-traject worden uitgewerkt. 
Zo is bijvoorbeeld ook het zetelen in een adviesraad (al dan niet tijdelijk of projectgebonden) met kwartaalbijeenkomsten mogelijk i.f.v. de gewenste expertise.

Dé doelstelling blijft voor fundamentum dat we erin geloven dat we kennis moeten delen om elkaar te versterken, gericht op een (ver)sterk(t)e basis en met focus op toepasbaarheid in de praktijk.

fundamentum - building the basics

Andere programma's van fundamentum...

Terug naar boven