Succes bereik je het best wanneer je vertrekt vanuit een sterke basis met focus op een pragmatische aanpak. Vertrekken vanuit de basis betekent in de eerste plaats het scherpstellen van je missie en visie. 
Waarom doe je wat je doet? Welk probleem wil je oplossen? Voor wie? 
Vertaal je passie en talent op een eenvoudige manier aan je publiek. Maak het concreet en tastbaar. Zorg dat men het voelt.
De differentiator zit in onze aanpak vanuit de praktijk met veel aandacht voor nazorg. Met steeds de focus op het versterken van de basis, de fundamenten.​​​​​​​
Business coaching door fundamentum kan bestaan uit:
- een volledig traject ter voorbereiding van de opstart van je onderneming;
Aan de hand van een tool bouw je aan jouw ondernemersidee en eindig je met een compleet business plan. Klaar voor de opstart.  Ook verdere 'nazorg' tijdens de effectieve opstartperiode is mogelijk. 
- een of meerdere specifieke aspecten van een opstart;
Loop je even vast op een onderdeel van je business plan, een specifieke vraag over je (personal) branding, je klantenbenadering, kloppen je cijfers niet... dan helpen we graag dit te verhelderen of vorm te geven. 
- ondersteuning in je rol als ondernemer, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak;
Heb je het gevoel dat er meer in zit, je 'geleefd' wordt, de relatie met je team beter kan...  Of twijfel je aan jezelf als 'leider', denk je dat er meer van je verwacht wordt, je tegen 'de muur' loopt, work-life balans niet onder controle krijgt, ... We kijken dan samen hoe en wat we kunnen bijstellen, bieden inzichten, klankbord, tools tot sterker ondernemerschap en persoonlijk meesterschap. 
- ondersteuning aan je medewerker(s), 1 op 1 of in teams - zowel zakelijk als persoonlijk;
Merk je in je organisatie de nood aan begeleiding binnen het team of bij een individu, dan bieden we enerzijds training/coaching op maat van de situatie, anderzijds kunnen we via loopbaan-, burn-out en life coaching hulp bieden op individueel niveau. Kijk hiervoor zeker naar onze andere diensten.

​​​​​​​“You can’t build a great building on a weak foundation”​​​​​​​

Hoe kunnen wij jou helpen?

Back to Top