Heb je het gevoel dat je geen voldoening (meer) vindt in jouw job, en dat je vast zit? Lukt het jou niet om voor jezelf grenzen te stellen op het werk?  Ervaar je een innerlijke onrust mbt jouw job?  Of misschien wil je jezelf graag heroriënteren in jouw loopbaan maar iets houdt jou tegen of je weet niet hoe?
Ik begeleid jou graag bij àl jouw loopbaanvragen. Ik help jou om inzicht te krijgen in eventuele belemmerende gedachten én denkpatronen, maar ook in jouw talenten, competenties en ambities.
We bepalen samen concrete en haalbare stappen om jou (terug) vertrouwen en richting te geven naar een job en een werkomgeving die jou passen. 
Als career coach ben ik aangesloten bij loopbaancentrum Ylia. Zit je met een loopbaanvraag of wil je ondersteuning bij jouw carrièreplanning, weet dan dat je niet alleen als werknemer maar ook als zelfstandig ondernemer (ook freelancer) aanspraak kunt maken op loopbaancheques via de VDAB. De eerste loopbaancheque is goed voor 4u begeleiding, en de tweede voor 3u.  Een loopbaancheque kost je €45. Meer info rond loopbaancheques en de voorwaarden kan je hier vinden.

Heb je vragen of wens je graag een (gratis) kennismakingsgesprek, contacteer ons dan geheel vrijblijvend via het contactformulier.

“Openstaan voor verandering brengt beweging!”

Hoe kunnen wij jou helpen?

Back to Top