Benieuwd naar wat cliënten over ons zeggen? Hieronder enkele testimonials die we voor onze website mochten gebruiken:

"Op aanraden van een vriend ben ik naar loopbaanbegeleiding op zoek gegaan.  Ik had twee centrale vragen opgesteld: Zou ik mij heroriënteren naar een ander expertisedomein enerzijds en zou ik als zelfstandige verder werken of in dienstverband anderzijds.
Mijn verwachting was beperkt, ik had ook geen vorige ervaringen met dit type begeleiding, noch over gelezen. Ik hoorde alleen van een vriend dat het interessant zou kunnen zijn voor mij.
Al snel werd het voor mij duidelijk dat ik geluk heb gehad bij Dominique terecht te komen en hoe belangrijk het is toch een zeker rapport te hebben met je begeleider.
Hoewel de twee centrale vragen de leidraad bleven doorheen onze gesprekken zijn we samen een stuk verder gaan graven dan ik initieel had verwacht.
We raakten persoonlijke onderwerpen aan, belangrijk om te achterhalen waar sommige van mijn vragen of twijfels vandaan kwamen.
Dominique voelde hier perfect aan waar ze verder kon doorvragen en kon van tijd tot tijd de gepaste kritische vragen en bemerkingen hierbij geven, die mij aan het denken zetten.
Het proces verschilde niet zo veel als dat bij een psychologe, door te praten en de juiste klemtonen te leggen gaf ze mij de opportuniteit zelf tot conclusies te komen en gaf zij mij de nodige bevestiging waar nodig.
Ik heb iedere sessie met plezier beleefd, ik heb nieuwe inzichten gekregen in eigen sterktes en overtuigingen en heb na 4 gesprekken een sluitend antwoord op mijn twee centrale vragen.
Onafhankelijk van de begeleider in kwestie kan ik de loopbaanbegeleiding alleen maar aanraden om voor jezelf even duidelijk te maken of je nog op het juiste pad zit.
Ben je arbeider, bediende, zelfstandige, in welke positie dan ook, iedereen zou zich op tijd enkele kritische vragen moeten stellen en er is geen betere manier dan in een sterk kader met een objectieve professional om tot nieuwe inzichten te komen."
M. RoobroeckHoe kunnen we jou helpen?

Back to Top