Dominique Wauters
Career & burn-out coach


Na een carrière van meer dan 25 jaar in multi-national en KMO omgevingen, had ik op een gegeven moment écht het gevoel dat ik vastzat. Het leek alsof er niets meer lukte en ik begon aan àlles te twijfelen. Aan mezelf als moeder, als partner. Aan mijn talenten en competenties. Ook in mijn rol als leidinggevende aan mijn team.
Dat is voor mij het moment geweest dat ik mezelf, vooral op persoonlijk vlak, ben gaan heroriënteren.  Ik ben boeken gaan lezen en podcasts gaan beluisteren rond bewustzijn, het doorbreken van denkpatronen, manifesteren, de impact van de figuurlijke blauwe plekken, opgelopen tijdens de kindertijd, op iemands persoonlijkheid, (onbewust) denken én handelen. Ik ben ook geboeid geraakt door Human Design. En intussen heb ik ook opleidingen gevolgd rond transformatie coaching, loopbaan & burn-out coaching, mindfulness.
Mijn persoonlijke en professionele ervaringen én kennis, zet ik heel graag in tijdens een 1-op-1 coachings. Aangezien ik graag op maat van de cliënt werk, maak ik gebruik van de klassieke methodieken en extra tools zoals o.a. de Myers-Briggs type indicator MBTI.  Maar vind ik het daarnaast ook fijn om vanuit een holistische visie te coachen met behulp van een relatief nieuwe methodiek, Human Design.  
Johan Vleminckx
Business coach

Reeds vroeg in het leven hield ik aan enkele basisprincipes die - volgens mij - noodzakelijk en tegelijk vanzelfsprekend zijn om iets te kunnen realiseren. Deze 'waarden' vormden uiteindelijk ook de basis van fundamentum en waar wij voor staan.
Alle ervaring en expertise uit een loopbaan van >20 jaar in multinational/internationale omgeving, de neventrajecten parallel doorheen die periode en het mezelf verder verdiepen in verschillende thema's hebben in 2017 geleid tot de opstart van fundamentum.
Naast mijn persoonlijke 'kernwaarden' heb ik doorheen de tijd ook een duidelijk beeld gevormd van methodes om onze (levens-)keuzes zo krachtig mogelijk te kunnen realiseren, beleven én aanhouden. 
"fundamentum - Building the basics" vat dit alles samen in één woord en baseline die we trachten toe te passen in alle aspecten van onze activiteiten en interacties.​​​​​​​
"Door het versterken van de basis - de fundamenten - coachen en adviseren wij mensen naar verdere persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling om hun doelen te bereiken."

Hoe kunnen wij jou helpen?

Back to Top